Concurs FELII DE LAPTE CU FILE DE POVESTE

Până pe 14 aprilie, puteți vota zilnic, pentru biblioteca școlii noastre. Sunt valide voturile trimise o data pe zi de pe același telefon/laptop…. Haideți, că se poate! Mulțumim!

Link: https://feliedelapte.kinder.com/schools/scoala-gimnaziala-nr-1-municipiul-rimnicu-sarat?fbclid=IwAR2frWUlbIsJpQo6kAhy_ZbQm4GtNNi-vuynJtzZUwdQ4N_ehey621FsehY

Povestea campaniei

”În cărți vom întâlni mereu modele de viață care ne inspiră și care ne ajută să ne dezvoltăm personalitatea. Când îndrăgim un personaj, îi preluăm din încredere, din valori și, uneori, chiar din strategii. În lumea poveștilor ne găsim curajul de a ieși din situații oricât de dificile. Cărțile ne întăresc, ne dezvoltă limbajul și ne învață să gândim creativ. La fel ca tine, Kinder are grija de lumea poveștilor celor mici.

Înscrie în concurs o școală, invită-ți prietenii să o voteze și biblioteca acesteia poate câștiga unul dintre cele 15 premii constând într-o mulțime de cărți noi și colțuri de lectură. Iar tu poți fi câștigătorul, prin tragere la sorți, a unui premiu de poveste pentru acasă.”