Ziua porților deschise

În ziua de 28 februarie a avut loc „Ziua Porţilor Deschise” pentru părinții care au dorit să afle mai multe informaţii despre clasa pregătitoare.

Acest eveniment a început cu primirea călduroasă a doamnelor învățătoare în clasele amenajate cât mai plăcut și atrăgător pentru vârstă lor, după care, directorii unității de învățământ, domnul Echimescu Valeriu, alături de dna director adjunct Manolache Viorica Georgeta au ținut un discurs în care le-au vorbit celor prezenți despre unitatea de învățământ pe care o conduc făcând un scurt istoric al școlii, despre misiunea și viziunea școlii, oferta educațională, activitățile care se derulează, regulamentul, cât și informații despre înscriere în învățământul primar, precum și despre performanțele obținute de-a lungul timpului.

Copiii, vizibil emotionați, au fost încurajați să privească, să cerceteze și să pună întrebări, în timp ce, doamnele învățătoare s-au prezentat și au prezentat modul de desfășurare a orelor de curs, schimbările survenite față de programul de la grădiniță, precizând diferențele și rolul acestora în pregătirea viitoare.

Cadrele didactice care vor preda la Clasele Pregătitoare în anul școlar 2019-2020 sunt:

  • Prof. înv. Dascălu Viorica,
  • Prof. înv. pr. Dumitru Georgeta,
  • Prof. înv. pr. Frățilă Ema,
  • Prof. înv. pr. Popa Viorica,

cadre didactice titulare, cu experiență  și cu rezultate obținute la diferite competiții, atât județene, cât și naționle.

La eveniment ne-a onorat cu prezența doamna senator Liliana Sbîrnea, secretar al Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret și sport.

Școala Gimnazială Nr. 1 Râmnicu Sărat propune un număr de 4 clase pregătitoare pentru 100 de elevi.